Fax Software

Community Forums

This topic contains 11 replies, has 0 voices, and was last updated by  JohnD 11 years, 1 month ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #3051

    ralphhh
    Member

    Hi Everyone,

    I have been using XP Pro service pack 2 with winfax 10.02 without any problems, this week my PC finally bit the dust, so i have a new system still running XP pro service pack 2 everything installed fine until i tried to re-install winfax, it doesn’t do a complete install therefor i cannot use it. When i start the install everything seems to be going fine, the problem begins when i get to the popup screen that asks fro the CID, Phone and Fax numbers, once i enter the CID (wheather i use the tab button to get to the next field or just try to click into it with the mouse) once the cid is entered a new popup comes on the say installation is complete please restart, but i know from installing previously that it is not finished, my modem was never queried, no live update nothing…..upon restarting you cannot start winfax….no desktop icons, cannot see it when you hit the start button and look in programs….the only way to see it is to look in the control panels add remove programs, and it only show the size of the progam to be 50.5Mb which is incorrect, i have no problem removing the program which i have done a few times but everytime i re-install i have the same problem….any way around this? thanks in advance.

    #5655

    JohnD
    Participant

    See the last entry in the support topics at the main forum page
    “WinFax PRO hangs or shuts down entering/editing CSID, Phone Numbers, IP addresses etc.”
    for a solution

    Edited By Moderator on 1192340205

    #5656

    ralphhh
    Member

    Hi JohnD,

    Thanks soo much…worked like a charm

    #5657

    bglen
    Member

    Hey JohnD, how about posting the link to that post. I have the same problem and I can’t find it. Or at least tell me what the “Main Forum Page” is. They all say “support”.

    #5658

    Anonymous
    Member

    @bglen wrote:

    Hey JohnD, how about posting the link to that post. I have the same problem and I can’t find it. Or at least tell me what the “Main Forum Page” is. They all say “support”.

    done. but links don’t always work because messages are moved/deleted etc. all the time.

    #5659

    bglen
    Member

    Thanks, Understood on the link issues. Solutions did work great.

    #5660

    Dasia
    Member

    I too am having this problem but do not find the associated information page, please post a new link so thatI may get to this info. Thanks, Dasia.

    #5661

    Dasia
    Member

    Please ignore my last post, found the solution and it works sweet!!!

    #5662

    dtvone
    Member

    Unable to find the link, it should either be updated or deleted.

    #5663

    joekam
    Member

    I encountered the same issue. Please post the link again.

    #5664

    admin
    Keymaster

    the solution is posted as a NOTE in this forum.
    It is the top set of messages that appear

    WinFax PRO hangs or shuts down

    #5665

    JohnD
    Participant

    Topic CLOSED

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.