Fax Software

Community Forums

  • This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #2965
    nash
    Member

    Hi

    I have Winfax Pro 10.02 installed , my operating system is Windows XP home SP2 and I have MS Office 2002 installed. I do have Outlook installed, but my default email is OE. The fax program faxes fine, however my personal information has recently changed and I cannot update the user information or other set up information in the program. As soon as I try to update any user information the Winfax Pro Message Manager program closes or I get a fault protection message.

    Any suggestions?

    #5369
    nash
    Member

    I just found an answer to my problems posted elsewhere on this site.

    http://www.getfaxing.com/cgi-bin/ib315/ikonboard.cgi?act=ST;f=24;t=7

    Worked like a charm!! Sorry to bother you.

    :laugh:

    Edited By Moderator on 1193805256

    #5370
    junque2k2
    Member

    Just a note.. (the fix worked!) on Re-Start I got a BSD and had to use Last Known Good. Problem apparently was Ahead Nero 6 when Text Services = OFF. When I turned Text Service = ON the system Re-Start was successful. Also, first attempt to enter the wtnsetup CSID failed. I did another re-start and next time left the CSID field blank and just clicked NEXT to complete the setup. It works! Big Thanks to MARIE and getfaxing forums.

    #5371
    cabsav42
    Member

    This fix didn’t work for me! I still have the same problem of not being able to edit user details.

    Any other suggestions?

    #5372
    admin
    Keymaster

    @cabsav42 wrote:

    This fix didn’t work for me! I still have the same problem of not being able to edit user details.

    Any other suggestions?

    follow these steps

    http://www.getfaxing.com/cgi-bin/ib315/ikonboard.cgi?act=ST;f=24;t=7

    #5373
    cabsav42
    Member

    I’m sorry. This IS the fix that doesn’t work for me! Any other suggestions?

    #5374
    cabsav42
    Member

    My issue with Winfax Pro appear to be related to Internet Explorer 7. I am having similar issues (although not the same) with other software such as Photplus 8 and researching this it appears IE7 is the problem. I was reading a forum on the Serif website (Photplus) confirming this and apparently Serif are working on a N.1 patch to fix the problem. Does anyone know of Microsoft endeavoring to fix this problem they appear to have created?

    #5375
    admin
    Keymaster

    @cabsav42 wrote:

    My issue with Winfax Pro appear to be related to Internet Explorer 7. I am having similar issues (although not the same) with other software such as Photplus 8 and researching this it appears IE7 is the problem. I was reading a forum on the Serif website (Photplus) confirming this and apparently Serif are working on a N.1 patch to fix the problem. Does anyone know of Microsoft endeavoring to fix this problem they appear to have created?

    I would suggest you post a new topic with the information related to your setup, with a description of the exact problem you are encountering. What version of WinFax? (Help, about winfax..) what operating system/service pack level? what steps you follow to reproduce the problem in Winfax?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.